İade Koşulları

    İnternet Mağazamızdan yaptığınız tüm alışverişlerde, ürünü kullanmamak koşulu ile 14 gün içinde herhangi bir gerekçe göstermeksizin iade edebilirsiniz. Ürün ile birlikte sitemize kayıtlı olduğunuz e-posta adresinize gönderilen e arşiv faturanızın da mutlaka tarafımıza gönderilmesi gereklidir. Faturanın çıktısını aldıktan sonra gerekli alanları doldurup iade edeceğiniz ürün ile birlikte bize kargolamalısınız. (Faturasız gönderilen ürünlerin iadesi kabul edilememektedir.)
 

    İadelerde anlaşmalı kargomuz olan Sürat Kargo ile gönderim yaptığınızda kargo bedeli tarafımızca karşılanmaktadır. Aras Kargo'ya 2103454551128 sözleşme kodumuzu söyleyip tarafımıza ücretsiz gönderim yapabilirsiniz. Adres bilgilerimiz kargo sisteminde kayıtlıdır. Farklı kargo şirketlerinden gönderim yapacaksanız kargo bedelini karşılamanız gerekmektedir. Aksi takdirde tarafımıza ödemeli gönderilen kargolar kabul edilmeyecektir.

    İade ettiğiniz ürünler tarafımıza ulaştıktan sonra en geç 7 iş günü içinde hesabınıza ödeme talimatı verilecektir. İadenizin geri ödemesi sitemizde sipariş verirken gerçekleştirdiğiniz ödeme yöntemine göre (peşin/taksit) geri ödenecektir. İade işlemleri otomatik sistemler tarafından yapıldığından geri ödeme de sistemde oluşturmuş olduğunuz siparişin ödeme türüne göre gerçekleşmektedir. Bankanız ile anlaşmanıza bağlı olarak talimatını verdiğimiz iadenin size ulaşması biz talimat verdikten sonraki 1-10 gün arasında değişiklik gösterebilir. Ziraat Bankası kartı ile yapılan alışverişlerde bu süre 30 güne kadar uzayabilmektedir.

 

    Siparişlerde taksitli ödeme metodu kullanıldıysa iade taksitli olarak; peşin ödeme metodu kullanıldıysa da iade karta peşin olarak geri ödenmektedir.

 

    Havale ya da kapıda ödeme ile ödeme yaptıysanız, e arşiv faturanızın ön yüzünde bulunan iade bölümüne, hesabın ait olduğu kişinin adı ve soyadı ve IBAN bilgisinin (TR ile başlayan 26 haneli hesap numarası) yazılması yeterli olacaktır. Ürünle birlikte bize göndereceğiniz hesaba yine en geç 7 iş günü içinde satın almış olduğunuz ürün bedeli yatırılacaktır. İadenizin kartınıza yansıma süresi ise tamamen bankanız ile sizin anlaşmanıza bağlı olarak değişmektedir. Genellikle tarafımızdan iade talimatı verildikten sonraki 1-10 gün içinde ödemeniz kartınıza yansır. Ziraat Bankası kartından yapılan alışverişlerde iade süresi nadiren 30 güne kadar uzayabilmektedir.

    Önemli Not: Yurt dışına gönderilen ürünler, teslim tarihinden itibaren 14 gün içinde tarafımıza sorunsuz bir şekilde ulaştırılırsa iadesi mümkündür. İadeler yalnızca Türkiye'de bulunan bankalardaki hesaplarınıza gönderilebilir. Yurt dışı bankalarına eft yapılmamaktadır. 14 gün içinde tarafımıza ulaşmayan paketlerin iadesi kesinlikle yapılmayacaktır. Yurt dışı iadelerinde kargo bedeli ise size aittir. 

 
    Başka kargo firmasi ile iade yapacaksanız; aşağıdaki adrese AYM Aydınlatma adına gönderim sağlayabilirsiniz.

 

    ADRES: Bereketzade Mah. Okçu Musa Cad. No:9 Kat:6  Beyoğlu/İSTANBUL

 

 


    Sitemiz üzerinden satın aldığınız ürünün hatalı/kusurlu olması halinde teslimat tarihinden itibaren en geç 14 gün içerisinde [email protected] dan bizimle iletişim kurmanız gerekmektedir. Kargo şirketi ile bize ulaştıracağınız hatalı ürün, stokta mevcut ise yenisi ile değiştirilecektir. Kusurlu ürünün iadesinde tüm kargo bedelleri tarafımızca karşılanmaktadır. Yine Aras kargo ile anlaşmalı şekilde gönderim yapmalısınız. Ürün hatası müşteri kullanımından oluşmuşsa veya 14 günlük süre içerisinde ürün kullanılmışsa ürünün iadesi yapılmaz. Ürünün bu süre zarfında stoklarda tükenmesi durumunda ise iadeniz en geç 3 gün içinde yapılacaktır.

banner
Genç Odası
banner
Bahçe Mobilyaları
banner
Oturma Odası
Sepetinizde ürün bulunmamaktadır